Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu, ka pranuar sot një dhuratë shumë të veçantë.

Deliu sot ka marrë si dhuratë një pikturë të punjar nga piktorja Saranda Xhemajli e cila arriti ta befasojë shumë deputetën.

Piktorja në pikturën dhuratë për deputetën ka pikturuar një vajzë të bukur me veshje tradicionale shqiptare.

“Zyres time në Kuvendin e Kosovës, i’u shtuan shumë ngjyra. Piktorja e talentuar Saranda Xhemajli më befasoi më këtë dhuratë shumë të veçantë. Kam përcjellë ndër vite punën e Sarandës dhe pothujse në secilën ekspozitë, në pikturat e saj mbizotëron femra dhe çiltërsia e saj e skalitur me shumë mjeshtëri.

Prandaj kjo dhuratë ka simbolikën e saj dhe jam e lumtur që këto ngjyra do të bëhen pjesë e përditshmërisë sime”, ka shkruar Blerta Deliu bashkangjitur me fotografitë e publikuara./ZERI

MUND TË JU PËLQEJNË