Kohët e fundit ndarja e çiftit nga Shqipëria, Stresit dhe Kejsit u transformua në lajmin më të komentuar, dhe atë menjëherë pas lirimit të Stresit.

Aludimet ishin se fillimisht çifti nuk ndiqnin njëri-tjetrin në rrjetin social, Instagram.

Mirëpo, jo vetëm kaq sepse Keisi fshirë të gjitha fotot e njëri-tjetrin që kanë pasur së bashku, madje kishte hequr edhe mbiemrin Luzhaj që ka pasur në Instagram.

Ndonëse të ndarë ata kanë treguar se vazhdojnë jet e tyre ku edhe pak ditë më parë Stresi u pa me një femër tjetër teksa Keisi po lumturohej me gjëra të vogla të përditshmërisë.

Mirëpo, së fundi është bërë e ditur edhe për ndarjen e tyre, ku Panorama plus ka arritur të kuptoj se dyshja kishin mosëmarrveshje mirëpo përçarja e tyre ishte në momentin kur Stresi u kap nga policia teksa ai ishte i shoqëruar me një femër tjetër.

Dyshja vazhdojnë të ndarë, pa pasur reagime nga asnjëra palë.

 

MUND TË JU PËLQEJNË