Njerëzit e lindur në këtë shenjë në lidhje dashurie tentojnë të mbrojnë vetëm veten – në vend që të japin çdo gjë nga vetja që lidhjen ta kenë të suksesshme.

Është mu kjo gjë, e cila do ta dëbojë partnerin prej tyre.

Në lidhje janë egoistë e sipërfaqësorë.

Përndryshe, janë tepër shpirtmëdhenje e joegistë kur janë njerëzit e tjerë në pyetje, por në lidhje nuk janë të tillë.

Pasi që me dikënd të jenë bërë të afërt, tentojnë të ikin prej kësaj dhe distancohen nga emocionet. Bëhen të mbyllur dhe me këtë e fyejnë partnerin, në vend që t’i jepen dhe të kënaqen në dashuri.

Ky është Ujori.

MUND TË JU PËLQEJNË