Vala

Adnan Merovci është figurë publike mjaftë e njohur prej vitesh.

Merovici ka lindur në Vushtrri më 1956. Është i diplomuar në Fakultetin Teknik të Universitetit të Prishtinës. Ka qenë udhëheqës i protokollit të Presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, gjatë viteve ’90 dhe deri më 2000, shkruan “Kosovarja”.

Ai, ka qenë pa dyshim njeriu më i afërt i Presidentit Rugova. Kohën e kaluar me Presidentin, Merovci e rrëfen edhe në librat që po boton, që po ngjallin kureshtje.

Por, a e keni ditur që më ai nuk është i vetmi i njohur brenda familjes?

Vajza e Adnan Merovcit, Alba, përditë e më shumë po e pushton botën e ekranit. Ajo është prezantuese në “RTK” dhe sharmi i saj nuk po e le publikun indiferent, shkruan “Kosovarja”.

Alba, po që duket shkëlqyer./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË