Një grua në Britani është dënuar me 24 vite burg pasi vendosi në një “duel mesjetar” dy burra se kush prej tyre do të fitonte dorën e saj.

Asta Juskauskiene, 35 vjeç, vendosi që ish burri i saj Giedruis Jusakuskas 42 vjeç , të dyluftonte me të dashurin e ri të saj Mantas Kvedaras 25 vjeç, dhe cili do të fitonte do ta merrte atë për grua.

I dashuri gruas goditi me thikë rivalin e saj “të dashurisë” plot 35 herë në qafë dhe në trup duke e lenë të vdekur në vend në një rrugicë në Stratford , në lindje të Londrës.

Gjykata e shpalli fajtore Asta Juskauskiene dhe të dashurin e saj për vrasjen e 42-vjeçarit.

MUND TË JU PËLQEJNË