Shkurte Fejza e ka këshilluar Gresën se si të sillet me vjehrrën e saj.

Këngëtarja Shkurte Fejza javën e kaluar e ka martuar vajzën dhe nga dasma e kangjeqi i saj ka pasur shumë foto e video të publikuara nëpër media.

Mirëpo të paktë janë ata që e kanë dëgjuar këshillën që Shkurte Fejza ia ka dhënë në raport me vjehrrën vajzës së saj Gresës pak para dasmës.

“Mirage” ishin të pranishëm në kanagjeqin e Gresës andaj për ta parë atmosferën dhe dëgjuar këshillën e këngëtares së mirënjohur, Shkurte Fejza ndiqeni videon që ua sjellim poshtë tekstit./Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË