Fjala është për persona pabesueshëm të qetë, të cilët tërë jetën u mbesin besnikë bindjeve të tyre.

Ata kanë integritet moral – veti kjo e rrallë e ditëve të sodit.

Ndonëse në shikim të parë duken të mbyllur, pas njëfarë kohe hapen plotësisht, madje e tregojnë edhe anën e tyre shumë emotive.

Qetësia e tyre dhe mendja e pastër në çdo situatë vërtet janë veti të denja për mahnitje.

Ky është Bricjapi.

MUND TË JU PËLQEJNË