Mund ta ndjejë gjendjen e partnerit, ndonjëherë edhe qëllimet e tij. Kur shtron pyetje dhe flet pak për veten, kjo është shenjë se është i dashuruar.

Me fjalë arrin deri në zemrën e të tjerëve, di të ngushëllojë, ofron shpresë.

Nuk është i hapur, sikur ka frikë nga ndjenjat e tij, Hesht, e të patreguarat grumbullohen. Por një ditë i këputet filmi dhe krijohet kaosi.

Kjo është Gaforrja.

MUND TË JU PËLQEJNË