Kjo shenjë e horoskopit karakaterizohet nga pasiviteti dhe mosshprehja e emicioneve. Me këtë shpesh e dëbon partnerin nga lidhja e dashurisë.

Njerëzit e lindur në këtë shenjë i shquan optimizmi dhe jeta pa brenga, por disi e kanë problem që këtë ta bartin në lidhjen e dashurisë.

Ata sikur janë të vaksinuar nga emocionet kur janë në lidhje, dhe atë në atë masë sa përherë mendojnë në ndarje.

Një sjellje e tillë e partnerit i duket sikur është i vetëm në atë lidhje dhe shpesh ikë para se tjetri ta kuptojë se më çka e ka dëbuar.

Ky është Shigjetari.

MUND TË JU PËLQEJNË