Kjo shenjë e horoskopit në tërësi i jepet dashurisë, rrallë grindet me partnerin, gjithmonë gjen kompromis dhe është shumë tolerant e i durueshëm.

Ndonjëherë dashuron edhe në dëm të tij. E vë partnerin para vetes dhe bën atë që është më së miri për partnerin, jo për veten e tij.

Është i hapur, por edhe i lëndueshëm, shpesh ndodh të jetë i lënduar, sepse partneri nuk ia kthen me masë të njëjtë.

Kjo shenjë gjithmonë e sheh më të mirën tek njerëzit, lehtë e entuziazmon dashuria dhe ka prirje ta idealizojë personin e dashur. Shpesh lëndohet.

Kjo është Peshorja.

MUND TË JU PËLQEJNË