Është ndër këngëtaret më produktive sa i përket rrjeteve sociale dhe fotografive të shumta.

Zanfina Ismaili prej një kohe të gjatë është shkëputur nga televizioni dhe nga të gjitha intervistat, paraqitjet publike, prezantimet e këngëve, shkruan Kosovarja.

Pavarësisht kërkesave të shumta që ka pasur për paraqitjet më të shpeshta, tërheqja e saj ka qenë shumë serioze, mirëpo në anën tjetër ka gjetur një mënyrë për të qenë afër adhuruesve të saj.

Janë rrjetet sociale, që kohë pas kohe iu rifreskon mendjet e tyre me fotografitë e videot e shumta, përmes të cilave i informon edhe për përditshmërinë e saj.

Ndonëse është kështu, ajo mundohet që ti realizojë imazhet më të bukura, në mënyrë që mos të harrohet, dhe të kujtohet e të pranohet në çfarëdo momenti që vendos t’iu kthehet aktivizimeve muzikore.

Meqë është kështu, kjo përpjekje edhe po i kthehet, pasi nuk i kalon gjë pa postuar dhe pa i komentuar fansat e saj me fjalë nga më të ndryshmet.

Me një të tillë i ndodhi edhe në kohët e fundit në momentin që publikoi disa fotografi në bikini.

Se çfarë i thanë komentuesit dhe si reaguan për këto paraqitje të saj mund ta kuptoni vetëm në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË