Ndër kafshët më copëtuese të viktimës, pa dyshim, janë hienat. Ato pa kompromis e copëtojnë viktimën për së gjalli dhe secila që merr ndonjë pjesë ia mbathë në një anë të horizontit…

Disi kështu e perceptoj edhe unë gjendjen në Kosovë, në luftën për pushtet të partive politike. Janë partitë politike me liderët e vet që synojnë të marrin pushtet për të qenë në krye të Kosovës në çdo kohë.

Artikullin e plotë, e lexoni në këtë numër të revistes “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË