Jemi mësuar që gjithmonë ti shohim në udhëtime vetëm atë të dy.

Por, këtë herë është më ndryshe për çiftin më të mirënjohur Gjikon dhe Elitën, shkruan Kosovarja.

Ata këtë radhë e shijojnë pushimin e parë bashkë me të birin Zërin, të cilët që nga momentet e parë janë parë se janë duke kaluar momente shumë të mira pranë njëri tjetrit.

Me të filluar këtë udhëtim nuk kanë munguar imazhet si nga Elita ashtu dhe nga Gjiko.

E duke u qenë se gjithmonë paraqiten së bashku në imazhe, ishte Gjiko që këtë herë habiti paksa me veprimin e tij.

Kjo pasi që ai zgjodhi që në imazhin e radhës të vijë vetëm me djalin, pa Elitën.

A nuk kishte kush t’ia shkrepte një fotografi, apo si erdhi puna që e harroi atë… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË