Pas një muaji agjërim, sot për të gjithë është ditë e paqes dhe e bashkimit me njëri tjetrin.

Sot, të gjithë besimtarët e fesë islame festojnë fitër Bajrami, dhe mbledhen të gjithë për një atmosferë më të mirë, shkruan Kosovarja.

Jo vetëm qytetarët, por edhe fytyrat publike urojnë dhe bashkohen në gjirin familjar, për të uruar dhe për të festuar këtë ditë të veçantë.

Në këtë rast, nuk ka si mos të përjashtohet edhe ylli i muzikës popullore, Shkurte Fejza, e cila në një mënyrë tejet të veçantë uroi të gjithë besimtarët për këtë ditë të bekuar

Fjalët e saj ishin kështu: Me fat Bajrami i Madh për të gjithë Shqiptarët . Paqa dhe lumturia mbretëroftë në familjet tuaja.

Këtë postim ajo e ndau me të gjithë adhuruesit e saj në rrjetet sociale, duke ia bashkëngjitur edhe këtë fotografi.

E sot, Shkurta në Mushtisht, apo? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË