Zoti u ka falur talentin, që ato kanë ditur ta shfrytëzojnë shumë mirë. Motrat Mustafa ja kanë dalë sukseshëm të identifikohen në botën e muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Ishte Safetja ajo që ja kishte filluar e para të këndonte, e pas saj u inkuadrua edhe Sahidja. Të dy përbënë grupin e parë të motrave.

Dyshja këndojnë prej shumë vitesh përkrah njëra tjetres dhe nuk janë ndarë thuajse as edhe një herë të vetme, shkruan “Kosovarja”.

Pos bashkëdyzimit të zërit, interpretimit të shkëlqyer, motrat Mustafa janë përpjekur edhe që të punojnë me pamjen e jashtme.

Kështu dukeshin para më shumë se 20 vitesh, atëherë kur edhe zgjedhjet për garderobë ishin shumë më të vështira./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË