Teuta Selimi prej shumë vitesh e mbanë të fortë pozicionin e saj në skenën muzikore.

Ajo, mbetet e pa lëkundur, shkruan “Kosovarja”.

Po, dhe kjo duke marrë parasysh angazhimin në dasma e ahengje, në mbrëmje muzikore dhe gjithashtu lansimin e projekteve të reja.

Ndryshe nga Teuta, vëllai i saj Agroni, thuajse e ka lënë komplet muzikën. Ai, për një kohë të gjatë merrej me rep.

Agron Selimi ishte pjesë e rep grupit “Hija e Jetës”, që për një kohë korrën shumë suksese, shkruan “Kosovarja”.

Siç kuptojmë, Agroni po punon krejt larg muzikës dhe është i lumtur në jetën e tij private.

MUND TË JU PËLQEJNË