Një ndër këngëtaret që i ka sjellë publikut këngë të bukura e hite të paharrueshme është edhe Mimoza Mustafa.

Këngëtarja e hitit “Terri më kafshon” ndonëse i ka kaluar të 40-tat por pamja e saj nuk po e thotë të njëjtën gjë.

Me gjasë për Mimozën koha po ec së prapthi, secilën ditë duket më e re dhe më e freskët.

Madje, ajo nuk e ka ndërmend të ndal kujdesin për pamjen e saj.

Përderisa kanë filluar xhirimet për emisionet e festave të fundvitit Mimoza secilën herë po shihet me fustana të ndryshëm të cilët në trupin e Mimozës po rrinë perfekt.

Shikojeni dhe binduni./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË