Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, edhe sot u ka bërë thirrje qytetarëve që të kenë kujdes gjatë gatimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit.

Sipas institutit, pakujdesia shkakton epidemi me rrezik për jetën e qytetarëve.

“Jemi në sezonin e verës! Kujdes gjatë gatimit, Ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit. Kujdes, mund të jeni pre e helmimeve me ushqim, mos hani kudo”, thuhet në postimin e institutit në Facebook.

MUND TË JU PËLQEJNË