Këngëtarja Altuna Sejdiu-Tuna, ka ardh fuqishëm me “Fortunë”, albumin muzikor të mbushur me këngë hite, që e kanë marrë pëlqimin e një publiku të gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Tuna, brenda albumit sjelli edhe dy bashkëpunime shumë të pëlqyera, atë me Yll Limanin dhe gjithashtu me Armend Rexhepagiqin, që është edhe autor i këngëve të “Fortunë”.

Pas lansimit të albumit, Tuna pati ca ditë pushim, për tu rikthyer në vëmendjen e publikut me një seri fotosh të reja mjaftë atraktive, shkruan “Kosovarja”.

Në një nga këto foto, Tuna ka ngritur tre gishta lartë.

Ka dashur ta bëjë shenjën e revoles, apo çka deshi të thotë këngëtarja?/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË