Janë tetë motra. Të gjitha ia thonë mirë këngës. Këtë më së miri e dëshmuan me projektin e tyre “Çika e nanës”.

Flasim për motrat Mustafa ku secila kanë një karrierë të ngritur, shkruan “Kosovarja”.

Fillimisht ishin më të njohura Sahidja e Safetja e më pas u bënë edhe tjerat.

Ani pse janë veç Safetja me Sahiden që këndojnë së bashku pasi që të tjerat kanë preferuar të këndojnë vetëm, duke mos i përjashtuar bashkëpunimet mes motrave.

E sot, Kumrija dhe Safetja sjellin foton më të bukur nga Austria ku thjesht po duken të mrekullueshme./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË