Albatrit Muqiqi është ndër të bijtë e këngëtarëve i cili është mirëpritur mjaft shumë nga një audiencë e gjerë.

Ka ndjekur me plot ëndje rrugën e prindërve dhe ia ka dalë shumë mirë të rezultojë i suksesshëm dhe të dhurojë shumë hite për adhuruesit e tij, shkruan Kosovarja.

Përveç jetës profesionale ai tani është i plotësuar edhe në jetën private, ku ka një bashkëshorte shumë të bukur dhe të njohur, dhe është baba i tre fëmijëve të mrekullueshëm.

Çifti në fjalë vihen re ngado që shkojnë dhe bëjnë përshtypje për jetën dhe qejfet që asnjëherë nuk i ndalin.

Ndonëse jeta iu ka prirë të jenë të pakrahasueshëm ata edhe detajin më të vogël përbëjnë lajm pasi çdo herë paraqiten pa pikë kompleksi.

Aq pa komplekse dhe pa hezitim, sa edhe puthjet në rrugë ia thojnë shumë mirë.

Binduni edhe ju dhe shikojeni. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË