Zëri tij tani dëgjohet kudo. Një këngëtar me një talent të pakrahasueshëm, i dalluar dhe shumë i dashur për publikun.

Flasim për një emër mjaft të njohur tash e sa vite në tregun muzikor. Karriera e tij e suksesshme e dëshmon bindshëm talentin e tij, shkruan “Kosovarja”.

Se është një emër mjaft i kërkuar për dasma e ahengje të shumta familjare kjo ndodh në çdo sezonë.

Me zërin dhe energjinë e tij Ermali e kall dasmën, bën që ajo natë të mos harrohet. Madje, nuk lë pa aktivizuar edhe dasmorët për të kënduar së bashku.

E ndryshe prej kësaj, kur ai është në shtëpi del e relaksohet me më të dashurit e tij.

Natyrisht që pushimin e bën më të mirë në familje, me familje./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË