Që të dyja morën zemrat e shumë shikuesve në tërë Ballkanin në projektin e shumëndjekur “Fate të kryqëzuara”, shkruan Kosovarja.

Të reja në moshë por me një sukses që moshatarët e tyre e kanë ëndërr, ato janë sot më të ndjekurat, madje edhe në rrjetet sociale ku ndajnë çdo detaj me numrin e madh të ndjekësve.

Alina Boz, e njohur si Hazall, dhe Leyla Tanlar si Xhansu, së fundmi janë bërë shumë të ngjashme me njëra-tjetrën.

Me që Hazallin e kemi parë bionde, tashmë e shohim edhe Xhansunë, e që së bashku vërtetë duken si binjake.

Për këtë tregon imazhi në vijim./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË