Sa herë të përmendet emri i saj menjëherë na vie në mend një vajzë e tëra pa komplekse dhe pa pikë dilemash.

Është Donjeta Kosumi, apo ndryshe e njohur tek ne sikur Kallashi, emri i së cilës bëri bujë të madhe që kur u bë pjesë e fytyrave publike, shkruan Kosovarja.

Kallashin, tashmë e kemi parë në forma të prezantimeve nga më të ndryshmet, e cila shpesh ka ditur të befasojë edhe me skandalet e saj.

Kjo është edhe ajo që i dha epitet të fortë asaj, duke e nxitur që secilën herë të vijë sa më provokuese, e në shumicën e rasteve edhe duke befasuar e duke i ndezë të gjithë e posaçërisht gjininë mashkullore.

Erdhi si erdhi deri më sot, por që vjen edhe kështu pothuajse e tëra lakuriq askujt nuk do i shkonte në mendje dhe nuk do e kujtonte. E deri ku është ky kufiri i saj këtë vetëm mbetet ta vëzhgojmë e të shikojmë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË