E quajnë më të ëmblin e shtëpisë, dhe gëzimin e tyre.

Është fjala për më të voglin Matin, nipin e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit, shkruan Kosovarja.

Të gjithë e duan, kujdesen për të, dhe kalojnë kohën më të madhe me të. Ai pranon dashuri të pakusht nga secili si nga prindërit, gjyshërit, axhi dhe hallat.

E, kur vjen puna tek ndonjë festë është i parë që urohet dhe merr mesazhe nga të gjithë, duke ia shprehur dashurinë që kanë ndaj tij.

E kësaj here këtë dashuri ia shprehën hallat, me rastin e ditëlindjes së tij.

Se si e uruan, dhe çfarë i thanë, mund ta kuponi përmes imazheve në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË