Learta reja e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit vazhdon të tregojë respektin ndaj gjithë atyre që njeh.

Me mirësjelljen e saj në radhë të parë e tani edhe me vlerat tjera arriti të rrëmbejë zemrat e publikut, shkruan “Kosovarja”.

E natyrisht duke qenë reja e Shyhretes është e pamundur të mos përcillesh së çfarë bën, çfarë vesh e çdo gjë tjetër.

Ajo nuk ka hezituar asnjëherë të tregoi dashurinë dhe respektin ndaj gjithë familjarëve të saj po ashtu edhe të bashkëshortit.

Sot gjersa gjyshja e saj feston ditëlindjen nuk kanë munguar fjalët e ëmbla të Leartës për ta uruar.

Një ndjenjë e bukur të kesh një mbesë të tillë./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË