Historia e këtij vendi ka njohur burra të mëdhenj, që kanë bërë shumë për vend, komb, flamur. Të guximshëm, trima, sy patrembur, të drejtë e të menqur.

Skena e tanishme politike është tejet e diskutuar. Populli, si në çdo gjë tjetër, është i ndarë në disa pjesë, shkruan “Kosovarja”.

Ka mendime nga më të ndryshmet edhe për politikëbërjen në Kosovë dhe akterët e kësaj fushe.

Një admirim i pa masë është vrejtur e vazhdon të vrehet edhe më tej për një nga figurat qendrore të luftës dhe sot politikës në vend, ish Krymeninistrin Ramush Haradinaj, të cilit populli i doli masivisht përkrah sa herë ai kishte nevojë, shkruan “Kosovarja”.

Është pikërisht ky fakt që e konfirmon simpatinë e popullit, për siç quhet “njeriun e fjalës”, Ramush Haradinajn, i cili morri vendimet më të guximshme e edhe para personazheve më të “hekurt” të botës së poltikës, e tha pa hezitim fjalën e tij, duke mbrojtur interesat e vendit.

Me të drjtë vëllai i tij, Daut Haradinaj, diskutimin e ish Kryeministrit me Angela Merkel, e quan “pa koment”./Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË