Reja e këngëtares më të mirënjohur Shkurte Fejzës po na bëhet më e njohur se sa e kemi menduar.

Erzës, po i ec bukur fama dhe epiteti i të ndjekurës. Dalë nga dalë po hyn në listën më të ngushtë të nuseve të estradës, shkruan Kosovarja.

Emrin dhe fytyrën e saj më shumë e identifikoi martesa e Gresës, aty u shfaq hapur dhe që nga ai moment nuk u nda nga mediat rozë.

Tani, Erza po na ekspozohet pa pikën e kompleksit dhe sikur ti ketë hyrë në qejf kjo puna e famës.

Personin që më së shumti e shohim Erzën duke realizuar fotografi është bashkëshorti i tij..

Aq e lumtur dhe e plotësuar me të, sa edhe pozat dhe afërsitë me të nuk i kursen fare as para publikut. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË