Është e pamundur të lëpish bërrylin.

Një krokodil nuk mund të nxjerrë jashtë gjuhën.

Më shumë se 50% e njerëzve në mbarë botën nuk kanë bërë ose marrë telefonata ndonjeherë në jetën e tyre.

Nëse ju teshtini shumë fort, mund të thyeni ndonjë brinjë.
Nëse ju tentoni të mbani teshtimën, mund të shkaktojë thyerje e një venë në tru ose qafë, dhe ju mund të vdisni.

35% e njerëzve që përdorin reklama personale në gazeta për të gjetur një partner/e, janë të martuar.

Një person gjatë gjithë jetës së tij gëlltitë 10 merimanga dhe 70 insekte.

Ashtu si shenjat e gishtave dixhitale edhe gjuha e cdo personi është ndryshe….

75% e personave që po lexojnë këtë kuriozitet janë akoma duke provuar të lëpinjë brrylin…

MUND TË JU PËLQEJNË