Kushdo që dëshiron të jetë pjesë e jetës tuaj, do të ketë sukses pa u munduar shumë. Ndodh për të gjithë ne, që me vitet dhe zakonin, marrim gjëra, situata dhe njerëz që thjesht nuk merren si të mirëqenë. Ne i shohim ato çdo ditë dhe prandaj i konsiderojmë ato si pjesë e peizazhit dhe nuk pyesim veten pse i kemi rreth nesh dhe çfarë kuptimi kanë për ne.

Kush dëshiron të jetë pjesë e jetës tuaj, herët a vonë ia del mbanë

Por, ka edhe gjëra, situata dhe mbi të gjitha njerëz që bëhen pjesë e jetës tonë duke mos bërë asgjë. Pa e ditur se ata na respektojnë, na admirojnë dhe na duan. Ata janë njerëz të gatshëm për të na ndihmuar dhe na përkrahin në çdo gjë që bëjmë. Është e qartë se ato nuk janë prani të shpeshta, por megjithatë vijnë dhe janë vërtet të mirëpritura.

Ata ju japin një ndjenjë ngrohtësie dhe mirënjohjeje. Ata ju thonë se jeta juaj nuk është pa kuptim dhe se vërtet ju vlerëson dikush. Ata janë prezenca që ju japin shtysën për të vazhduar më tej. Nëse jeni një gazetar, mund të jetë lexuesi që ju shkruan duke ju thënë se vlerëson këndvështrimin tuaj. Nëse jeni mësues, mund të jeni një ish-nxënës që ju kujton shumë vite pas mbarimit të shkollës fillore. Nëse jeni kuzhinier, mund të jetë klienti ai që vlerëson pjatën tuaj në mediat sociale dhe ua rekomandon miqve të tij.

Të gjithë këta njerëz në një mënyrë ose në një tjetër vijnë në jetën tuaj dhe në një farë mase e formësojnë atë dhe i japin asaj një drejtim që nuk e prisje. Sepse mbase keni menduar të hiqni dorë nga ai biznes i caktuar, por inkurajimi që keni marrë nga një person i caktuar ju bëri që të dëshironi të vazhdoni më tej. Sepse në thelb asnjë njeri nuk është ishull dhe ne të gjithë mund t’i ndihmojmë të gjithë në mënyrat më të papritura.

Burimi / https://www.pianetadonne.blog/

MUND TË JU PËLQEJNË