Sot është ndër këngëtarët më të popullarizuar dhe më të afirmuar.

Është fjala për këngëtarin e mirënjohur Medën, i cili mbrapa vetes ka një shtrirje të gjerë të krijimeve e projekteve të tij, shkruan Kosovarja.

Ndër vite ka arritur të mbledhë para vetes me mijëra adhurues, që e vlerësojnë dhe e duan punën e tij në masë të madhe.

Ndonëse vitet kanë ecur dhe shumë gjëra kanë ndryshuar, kjo nuk do të thotë që dhe artisti ka pësuar ndryshime të mëdha.

Me vite mbahet mend të jetë Meda i njëjtë, sa i përket fizikut dhe pamjes së jashtme, e ndoshta vetëm një gjë ka ndryshuar dhe është bërë ende më i bukur dhe më tërheqës.

Por, a e keni qenë ndonjëherë të interesuar të shihni ndonjë fotografi të fëmijërisë së tij, i cili jo shumë shpesh ka ditur të vijë me imazh të tillë.

Për këtë, Revista Kosovarja iu kthen pak mbrapa në kohë, me këtë imazh të tij, i cili siç mund ta shihni ishte po aq i ëmbël dhe i bukur sikurse tani. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË