Edi Furra është padyshim këngëtari më i kërkuar i muzikës popullore, prej vitesh tejet i angazhuar në tregun e dasmave dhe ahengjeve, shkruan “Kosovarja”.

Edi, është shumë prezent edhe në televizion. Për Vit të Ri, ai bashkë me Juliana Pashen dhanë një koncert të shkëlqyer në “Klan Kosova”.

Edi, nuk ka folur ndonjëherë mbi besimin e tij, ndonëse shumë shpesh në intervista i falenderohet Zotit për talentin, familjen dhe të gjitha të mirat që i gëzon, shkruan “Kosovarja”.

Dikush nga miqtë e këngëtarit me zë, këto ditë ka shkuar në Qabe dhe nga atje në një letër ka shkruar edhe emrat e familjes së Edi Furres. Kjo, tashmë është bëtë një traditë mes fetarëve islam.

 

MUND TË JU PËLQEJNË