Një numër i madh këngëtaresh kanë ndryshuar shumë, kjo falë ndërhyrjeve estetike, transformimit të stilit, etj.

Ideja se skena kërkon perfeksion është tejet e ngulitur në mendjet e këngëtareve tona, andaj nisur nga kjo logjikë, ato kanë vendosur të bëjnë transformime të pa besueshme, e madje edhe të dalin nga vetja, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Nora Istrefi ka reaguar për të ndryshuar. Ishte e bukur edhe si 17 vjeçare kur u shfaq për herë të parë në skenë, e është e bukur edhe tani. Por, ishte ndryshe atëherë e është ndryshe tani.

Nora Istrefi u konsiderua “sex bombë”, por ky epitet nuk ia shëroj komplekset që I kishte. Ajo iu nënshtrua një regjimi të rreptë për heqjen e kilogramëve dhe ndërkohë realizoj disa ndërhyrje në fytyrë, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË