“Mbreti i lotëve” është ndër këngët më të dëgjuara dhe më kërkuara anë mbanë botës.

Kjo këngë ka rrjedhur nga shumë fytyra publike, që secili e ka interpretuar në mënyrën e vet dhe është pëlqyer sido që është paraqitur, shkruan Kosovaraja.

Ndër personazhet publike që e kanë kënduar këtë këngë janë Dani dhe Gili, që nëpërmjet saj janë identifikuar ende më shumë dhe janë kërkuar gjithnjë e më shumë.

E, kjo këngë edhe sot e kësaj dite vazhdon të dëgjohet dhe të këndohet, e melodi më me jëtë të gjatë dhe më të përkryer rrallë që veshi na ka dëgjuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË