Dafina Zeqiri është ndër ato fytyrat që publiku me shumë ëndje i kërkon dhe i ndjek.

Është ikonë dhe mbretëreshë e muzikës dhe kjo nuk do diskutim, pasi është e veçantë dhe e tillë thuajse ka qenë gjithmonë, shkruan Kosovarja.

Dafina, që nga fillimi ka lënë përshtypjen e një vajze të çiltër, pozitive dhe mbi të gjitha punëtore që me përkushtim e mund, i ka arritur të gjitha gjërat në jetë.

Që kultivon muzikën më të mirë dhe i sjell tregut dhe publikut më të veçantën tashmë e dinë të gjithë, por edhe që edhe nuk e ka problem të eksperimentojë stilet nga më të ndryshmet si të veshjes ashtu edhe të flokëve këtë e kemi parë kaherë.

Kur jemi këtu, artistja në fjalë di që edhe ta kthejë kohën dhe ti ripërtërijë stilet e vjetra, ashtu edhe sic u shfaq me këtë stil klasik.

Të jetë inspiruar nga dikush, apo si është puna me të?/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË