Learta, Learta, Learta.

Ky është emri me të cilën po mirremi gjatë gjithë kohës, e që për një numër të gjerë të shqiptarëve ka rëndësi shumë të madhe, shkruan Kosovarja.

Nga një vajzë e panjohur, Learta, me të paraqitur si reja e Shyhretes, kapi majat e vëmendjes dhe tani sy e vesh të gjithë i kanë nga ajo.

Çfarë bëri, ku shkoi, çfarë veshi, me kë doli?, janë vetëm disa nga pyetjet që shpeshherë sillen rreth mendjes të shumë adhuruesve të saj.

Ajo për të cilën interesohen më së shumti janë marrëdhëniet se si i ka me familjen e bashkëshortit, e që nganjëherë vërehen dukshëm këto ekzagjerime, shkruan më tutje Kosovarja.

Por, Learta si një nuse e mbarë dhe e zonja duket se ia kalon shumë mirë me të gjithë, e veçanërisht me kunatat, motrat e Kushtrimit.

Siç ndodhë rëndom tek të gjithë që me njërën të jesh pak më e lidhur dhe më e afërt, ashtu edhe Learta duket se me Gresën ka raporte tejet të ngushta pasi edhe shfaqet shpesh me të, e që edhe së fundi u pa me të.

E keni vërejtur edhe ju këtë gjë, apo? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË