Çdo lëvizje e këngëtares Violetë Kukaj po bënë përshtypje. Intereisimi për të është shtuar shumë fish që nga ndarja me bashkëshortin, shkruan “Kosovarja”.

Pas një martese të gjatë e në dukje të sukseshme, çifti i kanë dhënë fund çdo gjëje mes vete.

Ndonëse asnjëra palë nuk ka thënë asgjë, tashmë është mëse e qartë se ata janë ndarë dhe se mes tyre më nuk ka asnjë kontakt.

E, arsyet, mbeten akoma të pa qarta për publikun e interesuar për të ditur më shumë, shkruan “Kosovarja”.

Violeta, do të shfaqet në shumë nga xhirimet festive për vitin 2020, me pamje të rinuar dhe fustana glamuroz.

Po këtë unazë kaq të veçantë, a thua kush ia dhuroj?

MUND TË JU PËLQEJNË