Mungoj për gjashtë vite në muzikë, me arsyetimin se dëshironte të largohej për tu marrë me ca gjëra të tjera.

Siç e dijmë, gjatë kësaj kohe larg muzikës, Jehona Sopi ka punuar si psikologe, për çka edhe ka studiuar. Gjithashtu, i është përkushtuar rrites së të bijes, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja, rikthimin e bëri në skenën e festivalit “Kënga Magjike”. Ajo, nuk u rangua mirë, e këtë e arsyetoj me faktin se mënyra e votimit në “Kënga Magjike” është penalizuese.

Gjjthsesi, “Anej”, e punuar nga Aida e Armendi dhe e interpretuar live në mënyrë fantastike nga Jehona, u mirëprit shumë mirë.

Ajo që bëri përshtypje, ishte paruka e Jehones. Ku mbetën flokët e saj të shëndetshëm e voluminoz? Pse me paruke? A mos ia shkatërroj dikush?

Në fakt, këngëtaret shqiptare shpesh ankohen për shkatërrim flokësh nga ana e frizereve eksperimentuese e shpesh më të guximshëm se ç’duhet, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË