E njohur si spikerja më e bukur dhe tërheqëse në vend, madje dikush e quan edhe arsye pse i dëgjon lajmet ku i moderon ajo.

Edona Zogu nisi karrierën fillimisht si spikere në KTV ku ajo u ngrit si emër dhe prezantuese lajmesh, kurse tani media në të cilën punon është shtëpia e dytë mediatike që po e zhvillon karrierën suksesshëm, shkruan “Kosovarja”.

Ajo e bënë edhe një punë tjetër jashtë televizionit, duke punuar edhe në një kompani.

Jeta private e Edonës është thuajse hermetike, dihet vetëm se është e divorcuar dhe asgjë më shumë.

Është prej atyre që thuajse nuk e shohim as me një buzëqeshje të lehtë. Megjithatë, konsiderohet të jetë një ndër spikeret e lajmeve më serioze.

Por, a thua vallë kush ia ‘vrau’ buzëqeshjen të bukurës Edonë?/Kosovarja/.

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË