Bekim Brestovci është emër i njohur në fushën e biznesit, afaristë i dëshmuar nga Diaspora, që falë punës së madhe ka arritur që të ketë sukses në veprimtarinë e tij.

Në qarqe të ngushta e të gjëra njihet si një ndër biznesmenet që ia ka dalë ti ngjisë majat e suksesit flaë forcave të tij dhe punës profesionale e korrete.

Pas sukseseve në afarizëm, e ka radhën politika. Brestovci, ka aderuar në partine “Nisma Social Demokrate”, ku edhe është përfshirë në listën për deputet.

Njejtë si për kandidatët e tjerë, edhe per Brestovcin fushata ka filluar. Ai, po merr mbështetje të madhe nga populli, e madje edhe nga estrada.

Biznesmeni i njohur, është parë në një tavolinë me yjet e estrades, Naim Abazi dhe motrat Mihrije e Lora Braha.

A do tia japin votën Brestovcit? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË