Ai është nj

Can Yaman i njohur për rolin e tij në serialin i cili është duke u zhvilluar në Turqi, “Erkenc Kus”, gjatë një interviste dhënë për mediat turke ka pranuar se ai është shqiptar dhe se prejardhjen e ka nga Maqedonia, shkruan “Zëri.info”.

Yaman i cili në këtë serial luan krahas aktores së njohur turke, Demet Ozdemir u bë i njohur për fizikun e tij dhe për një kohë shumë të shkurtë bëri për vete shumë vajza.

Edhe ai nuk e ka mohuar prejardhjen e tij shqiptare ani se ai ka lindur dhe është rritur në Stamboll.

MUND TË JU PËLQEJNË