Argjentina Ramosaj është ndër këngëtaret më simpatike të skenës sonë muzikore, e cila ndryshe nga koleget e saj, asnjëherë nuk ka bërë kompromis me shijen e mases, shkruan “Kosovarja”.

Argjentina, e ka ruajtur origjinalitetin dhe bënë vetëm muzikë që ajo mendon se është në rregull dhe brenda linjës së saj.

Këngëtarja numëron shumë hite, megjithëse së fundi nuk duket të jetë shumë e interesuar për të qenë shumë aktive në muzikë, e as në televizion, shkruan “Kosovarja”.

Argjentina Ramosaj është e martuar me Dukagjin Fetahu, një djalë mjaftë i pashëm. Çifti kanë një djalë së bashku.

MUND TË JU PËLQEJNË