”Serapi” ka një jetë të lumtur.

Njëra ndër aktoret më të dashura dhe më të pëlqyera të serialit “Mos ma lësho dorën” është padyshim aktorja Ebru Aykaç, e njohur me rolin e saj si “Serapi”.

Ajo shquhet si një grua e zonja dhe shumë e dashur, 44-vjeçarja e tillë është edhe në jetën reale. Aktorja është e martuar me Nihat İtmeç dhe e ka një jetë të jetë të lumtur, të cilën për fansat e saj mundohet ta shfaq përmes rrjeteve sociale.

Aktorja përvç rolit të “Serapit”, njihet edhe për rolet e saj në “Dabbe”, “Hayatimin Rolu”, “Binbir Gece”, “Nefes”, “Gece Sesleri”, e shumë seriale të tjera.

MUND TË JU PËLQEJNË