Disa prej artistëve në botën e muzikës kanë hyrë duke u prezantuar me një emer artistik.

Kjo sigurisht ka disa arsye por, arsyeja kryesore që ata u paraqitën me emra artistik, është që këta emra janë më të lehtë dhe të kapshëm për publikun, dhe nuk harrohen lehtë.

Me emrat e tyre artisitkë, ata arritën që të bëhen të njohur për shumë gjenrata, dhe pëlqehën shumë për muzikën e tyre. Në mesin e atyre që i kanë vënë vetës emër artitisik është edhe këngëtarja e njohur Gili, emri i vërtet i të cilës është Fevzije Konjushefci.

Me ermin e saj artistik, Gili arriti që të sjellë këngë të ndyrshme të cilat u shëndrruan në hite dhe dëgjohen nga shumë gjenrata.

MUND TË JU PËLQEJNË