Afrona Dika dhe Blero Muharremi së shpejti do e kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.

Çifti, tashmë pothuajse janë përgatitur për dasmën e tyre.

Blero dhe Afrona, i kanë shpërndarë edhe ftesat. Ata do ta mbajnë dasmën e tyre në hotelin luksoz në Shëngjin. Emri i hotelit në të cilin çifti kanë vendosur ta festojnë ditën e martesës së tyre është Prince Adriatic Resort.

Vlen të theksojmë se vetëm një natë për dy persona në këtë hotel kap çmimin 2940 euro.

Ndryshe, Blero dhe Afrona me 21 shtator do bëjnë dasmën e tyre me shumë të ftuar.

Ja disa pamje të hotelit:

MUND TË JU PËLQEJNË