Lëngu i karrotes është një zgjedhje shumë e mirë për ata që duan të bien në peshë, veç kësaj ai është dhe shumë ushqyes për trupin tonë.

Të gjitha elementet që përdoren në këtë përzierje përmbajnë vlera ushqyese, si dhe shërbejnë për të eleminuar yndyrën e tepërt.

Karrota është e pasur në fibra, ndërsa uji ka veti depurative dhe detoksifikuese, ndërsa limoni është një burim i pazvendësueshëm i vitaminës C.

Kjo përzierje është perfekte për shkrirjen e dhjamit si dhe për vënien në funksion optimal të metabolizmit.

Përbërja

4 Karrota

1 Limon

Ujë natyral

Vendosni fillimisht karrotat në frulato, më pas shtoni ujin dhe në fund limonin.

Përzierjes mos i shtoni sheqer as ndonjë ëmbëlsues tjetër.

MUND TË JU PËLQEJNË