Engjëllusha Salihu tashmë ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve, dhe është bërë e famshme sa hap e mbyll sytë.

Talenti i saj ka depërtuar thellë në gjakun e secilit, sa ka arritur të vlerësohet dhe të çmohet për zërin unikë dhe melankolikë që ka, shkruan Kosovarja.

Që është bërë shumë e kërkuar dhe e ndjekur kjo nuk do diskutim, sepse dashuria dhe pozitiviteti për publikun e ka bërë ende më të afruar tek ata.

Por, prapë se prapë ajo dashurinë për të familjen dhe të afërmit nuk e harron asnjëherë.

Veçanërisht, për më të voglin Matin, ku kohën e lirë e kalon më së shumti me të, dhe asnjëherë nuk i kursen përqafimet për të.

Madje, sot nuk i rezistoi as puthjeve ndaj tij, dhe reagimi i Matinit po që habiti të gjithë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË