Afërdita Demaku, këngëtare e zonja, e suksesshme dhe e gjithëanshme.

Për vite me radhë ka dhuruar këngë të dëgjuara, hite të panumërta dhe albume të njëpasnjëshme, shkruan Kosovarja.

Sikurse të tjera sezona edhe këtë sezonë e ka përmbyllur me arritje të larta, duke u përmendur për atmosferën që ka krijuar në secilën familje.

Tani, në këto ditë nuk po ndalet duke shëtitur e pushuar në bregdete të ndryshme, me një fjalë duke e shijuar jetën në maksimum.

Me ata që e shohim më së shumti të kalojë kohë janë familja e ngushtë, bashkëshorti dhe fëmijët e saj.

Të gjitha realizimet e fotosesioneve që i ka bërë deri më sot me ta, janë po aq të bukura ashtu dhe të veçanta.

Kurse, sot iu prezantojmë edhe një portret të saj me bashkëshortin, aq çift i dalluar dhe modern vështirë se mund të gjendet në estradë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË