Nora Istrefi po vazhdon të publikojë fotografi nga pushimet në Turqi.

Pas konfirmimit të ndarjes nga Roberti, Nora Istrefi ‘ka ikur’ për të kaluar disa ditë jashtë Kosovës.

Këngëtarja po pushon disa ditë në përfund të verës dhe nga psotimet e para është vërejtur se ajo ka marrë me veti vajzën, Renee-në.

E megjithëse është raportuar se Nora mund të ketë shkuar në këto pushime pikërisht me Robertin, kjo del të mos jetë e vërtetë.

Në një album të publikuar me disa fotografi të reja nga këto pushime, përveç vetes, Nora ka vendosur edhe foto të bukura të vajzës dhe një foto të nënës së saj.

Duket se këto ditë të mira me familjen po ndikojnë shumë mirë në këngëtaren.

 

MUND TË JU PËLQEJNË