Një studim i ‘Global Destination Cities Index’ ka renditur qytetet që janë vizituar më së shumti në vitin 2018.

Por edhe për këtë rradhë nuk kishte supriza pasi Bangkoks mbetet në krye të rënditjes për të katërtën herë rradhazi.

Metropoli lindor i cili ka mbi 8.5 milion mbete qyeti që vizitohet më së shumti nga turistat.

Kryeqyteti i Tajlandës mirëpriti 22.78 milion vizitorë, të cilët qëndruan të paktën një natë.

I ndjekur nga Parisi 19.1 milion dhe Londra 19 milion vizitor. Kryeqyteti i Tajlandës mirëpriti 22.78 milion vizitorë, të cilët qëndruan të paktën një natë.

I ndjekur nga Parisi 19.1 milion dhe Londra 19.09 milion turistë kurse nga qytetet italiane më i vizituari mbetet Milano.

Ndërsa vëndi ku turistat shpenzojnë më shumë është Dubai ku për vitin 2018 vizitorët kanë shpenzuar rreth 30.82 miliard dollarë.

MUND TË JU PËLQEJNË